Plasticart GOP

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Javuló minőség és hatékonyság a PlasticArt Kft.-nél2014.02.26.

A gellénházi székhelyű PlasticArt Kft. 5,1 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert eszközbeszerzések megvalósításához a GOP-2.2.1/B-2013 pályázati felhívás keretében. A projekt megvalósítása a vevők által rendelt többletmennyiségek kielégíthetőségét és a minőségi elvárásoknak való megfelelés fokozását eredményezte.A megrendelők minőségi elvárásainak való megfelelni akarás követelte meg egy automata mérőgép beszerzését, melyet az Új Széchenyi Terv pályázatán nyert támogatással sikerült megvalósítani. A mérőgép segítségével a gyártott termékek méretei, minősége folyamatosan ellenőrizhető, adataik rögzíthetők.

A vevők jelentős darabszám növekedést jelentő megrendelése pedig a gyártási technológia módosítását, új folyadékhűtő berendezés beszerzését tette szükségessé, és egy gyalogkíséretű targonca is beszerzésre került a támogatott projekt keretében.

Az eszközbeszerzések jelentősen hozzájárulnak a Kft. fő céljának megvalósításához, a gyártókapacitás kihasználtságának 100%-ra történő emeléséhez, a hatékonyság maximalizálásához.

plasticart szechenyi tervPlasticArt Kft.
Cím: 8981 Gellénháza, Új u. 2/C.
E-mail: info@plasticart.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu